Přehled značek batohů

Světoví výrobci batohů, kteří nabízí vysokou kvalitu a trendy design. Legendární batohy Dakine, technicky propracované batohy Burton, designové batohy Nitro - to je pouze zlomek toho co můžete u nás sehnat. Ať už sháníte školní batoh, batoh pro běžné nošení nebo batoh na snowboard. Níže uvedení výrobci patří ke špičce ve svém oboru a nákupem těchto značek rozhodně nešlápnete vedle.

1 2 »
Batohy Neff

Značka Neff je v současnosti jedna z nejoblíbenějších značek pro mladé.

V její nabídce najdete i školní batohy Neff, které, stejně jako ostatní výrobky Neff, dodávají dobrou náladu. Jejich veselé, hravé a moderně barevné designy nikdy neomrzí. Samozřejmostí je kvalitní zpracování, takž Vám batohy Neff vydrží nějaký ten pátek.

Školná batohy Neff levně dostanete pouze na boardstar.cz.

Batohy Nitro

Značka Nitro je specialista na snowboardové vybavení jakéhokoliv druhu a nabízí také kvalitní batohy Nitro, které jsou užívány jak na sport, tak jako batohy školní. Na horách skvěle slouží při přenášení snowboardů a veškerého vybavení, ve škole pak batohy Nitro poskytují přehledné vnitřky, ve kterých se skvěle orientujete.

Batohy Roxy

Značka Roxy se zaměřuje na něžné pohlaví a na holky, které mají rády boardové sporty, jako surfing, skateboarding, nebo snowboarding. Jejich kolekce nabízejí také líbivé batohy Roxy, které mají krásný styl, mezi děvčaty nesmírně populární. Batohy Roxy mají, kromě skvělého vzhledu, také maximální funkčnost a vysokou odolnost, zaručenou kvalitními materiály a kvalitním zpracováním. Běžně se užívají jako školní batohy, batohy na cesty a volný čas, i jako batohy sportovní.

Batohy Vans

Legendární skate značka Vans nabízí školní batohy, které studenti milují!

Kromě toho, že nabízejí velmi odolné konstrukce, pohodlné nošení a dostatek prostoru pro školní pomůcky, mají školní batohy Vans nadčasové designy, které nikdy neomrzí.

Velký výběr barev a barevných kombinací, byl v létě 2014 doplněn o limitovanou edici Vans X Star Wars, která dává poctu legendární trilogii Hvězdné války.

Originalita v každém coulu, to jsou školní batohy Vans.

1 2 »